Zikina Sarenica

U Mionici je gostovao je legendarni Živorad Nikolić i njegova kultna emisija " Žikina Šarenica". Gosti Žikina Šarenice bili su i članovi žirija Miona Film Fest-a, proslavljeni srpski reditelj Darko Bajić i direktor festivala Karlo Astrahan.
Više

Tribina


Miona Film Fest dobio je podršku i od Filmskog Centra Srbije. Pročitajte članak o festivalu na njihovom sajtu


Više

Tribina

Film u 21. veku?
"Imamo s kim, nemamo s čim"
Opšti zaključak sa tribine o situaciji u našem filmu.
Mila Lazarević, Miroljub Stojanović, Dejan Petrović, Darko Bajić, Vanja Bulić
Ceo Intervju

Tribina

INTERVJU: Darko Bajić, režiser
"Kuća se ne pravi preko noći"
Jedan od osnivača Filmskog centra Srbije, bio je je predsednik žirija na prvom festivalu dokumentarnog filma u Mionici
Ceo Intervju

Direktor Karlo Astrahan

Festival kratkog i dokumentarnog filma MIONA FILM FEST je manifestacija koja svojim programom promoviše umetničke vrednosti savremenog srpskog kratkometražnog filma i ujedno podržava razvoj mladih autora.
Više

Gosti jutarnjeg programa Happy televizije kod slavnog Milomira Marića i Irine Vukotić bili su direktorka Turističke organizacije Mionica, Vesna Djujić i direktor festivala MIONA FILM FEST, Karlo Astrahan.
Više

Gosti jutarnjeg programa Televizije Studio B kod Ivone Fuštić bili su Boban Janković, predsednik opštine Mionica i direktor festivala krtatkog filma - MIONA FILM FEST, Karlo Astrahan.


Više

"Biće izabran samo jedan - najbolji. Neće biti drugog i trećeg mesta, što do sada nije bila praksa na ostalim filmskim festivalima". Detalje saznajemo od Karla Astrahana, jednog od organizatora prvog festivala dokumentarnog filma koji se ne održava u Beogradu.
Više


Medijsku podršku festivalu u Mionici dala je televizija iz Valjeva - VAPlus TV koja je napravila detaljan prilog o dešavanju.


Više